Kako poboljšati/usavršiti moj skill

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  sfcbebe 1 month, 2 weeks ago.

 • Author
  Posts
 • #4375
  Barracuda
  Barracuda
  Keymaster

  Zdravo ekipaaaa… Evo mene opet u želji da malo pobudim forumaša u vama… U današnje vrijeme kada oko nas niću razne soc mreže ljudi i nemaju baš neku želju da prate forume. Ali forum zna biti i tekako zabavan… Daj te nam priliku.

  No hajde da se bacimo na temu koja bi moga biti jako zabavna ako vi to budete htjeli…

  –Zato krenit ču s nekim pitanjima koja mi prva dođu na pamet a ako sam zaboravijo koje pitanje vi ga slobodno nadodajte ja se nču ljutit :D, pa hajde da počmemo…

  Koje metode koristite za poboljšanje vašeg skilla?

  Dali skill sam od sebe dolazi nakon odigranih groooo partija?

  Dali proučavate nove taktike i otvaranja pomoću repova i vodova? Ili jednostavno pustite da vas voda nosi kroz game?

  Opište nam malo pobliže kako vi podižete lvl vašeg skila, koje sve metode koristite, koje hot key-eve koristite, dali se koristite/poznajete sve strategije vaše omiljene rase ili koristite uvijek neku vasu strategiju u kojoj se najbolje osječate?

  Neee budite škrti i podjelite sa nama vaše način podizanja skilla…

  #4387

  sfcbebe
  Moderator

  Isuse ja napokon mogu bit logiran na stranicu.

  Pozz, ja sam terran i mislim da sve dolazi s odigranim gameovima, bilo kojim, ranked ili custom, ovisi šta se čovjeku igra, ranked je najbolji za practice pravih situacija koje se mogu dogodit na turniru ili tako nešto a custom mi je da se ispraksam što se tiče build ordera i koja zgrada kad ide. Treba tu i tamo gledat i vodove i proučavat metu jer inače gubiš od gluposti (iako ja to ne radim baš često i gubim stalno naravno zbog istih gluposti).

  Što se tiče hotkeya ja koristim 4 za cc i ebay, 5 za rax, fact i starport (tabam ih) a 1-2-3 su mi za vojsku iako mi je i to malo, treba mi još jedan hotkey za micanje unita iz control grupi, sad trenutno stišćem alt+6 ili 7. Ja pokušavam svugdje igrat macro osim tvp, tu nema pomoći, bio sam jednom igro macro jedne sezone i koliko god dobro bi odigro toss bi pobijedio jer jebiga jednostavno je već dvije godine otkad ja igram kako spada toss u late gameu u prednosti ogromnoj naspram terrana

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.